Korkat – eller illvilligt – eller bådadera?

Läste nyss på Lilla Lagets hemsida/klotterplank och fick från kommentarsfältet där klart för mig att uppenbarligen finns det folk som bekräftar att de ”läst men inte förstått”. Eller, så lever de i tron att alla andra hanterar sanningen på samma sätt som de själva.

För att hänsyfta till mitt föregående blogginslag: Om jag säger att jag inte vet om någon ”svart lista” så är det precis så – jag vet inte om någon svart lista.

När jag lite senare säger att jag inte blir förvånad om Stora Laget noterar vilka människor som aktivt motarbetar dem så är det inte en indirekt bekräftelse av befintligheten av en svart lista och inte heller är min blogg någon hemsida för någon förening eller jag något språkrör för denna förening.

Jag hade en gång en man med ungersk bakgrund som chef. När en arbetsledare från en annan del av verksamheten ringde och klagade och inte ville förstå konsekvenserna av en luftmätning jag min och min arbetskamrat gjort, så sa min chef till denne att ”är du så förbannat korkad att du inte begriper konsekvensen av mätningen Lasse och X  gjort, så kan du ta och gå på toaletten och spola dig ner” varpå han la på luren.

Jag citerar gärna denne ungerske hedersman vad gäller alla anonyma korkade och illvilliga anonyma tyckare som verkar finnas i lika stort antal  som lössen i en gammal fårskinnsfäll och flockas på Lilla Lagets kommentarssidor.

Därför vill jag rekommendera er illvilliga anonyma att göra något/allt av följande;

1) SLUTA LÄSA MIN HEMSIDA SOM FAN LÄSER BIBELN!

2) SLUTA LÄSA OCH AVSIKTLIGT FELCITERA UTSAGOR PÅ MIN HEMSIDA

3) SLUTA LÄSA MIN HEMSIDA – DET VERKAR ALLDELES FÖR SVÅRT FÖR ER EFTERSOM NI UPPENBARLIGEN MISSUPPFATTAR DET MESTA SOM JAG SKRIVIT OCH SKRIVER

Som avslutning vill jag ger er ett tips: –DET FINNS EN BRA LITTERÄR SKRIFT AVPASSAD FÖR ER LÄSNIVÅ;

”Nu ska vi läsa”

SOM JAG KAN REKOMMENDERA.