Vitå FolketsHusförening 2013

Den 27 februari avhölls årsmötet för VFH.

Ny(gammal) styrelse valdes där det blev omval på alla punkter. Det innebär att det närmaste året består styrelsen av;

Lars   Nilsson Ordf
Kjell Nyholm v. ordf
Malin Vuortio-Andersson sekr
Anna Eriksson kassör
Malin Andersson ledamot
Marika Lundin suppleant
Johan Andersson suppleant
Linda Christoffersson-Skoog suppleant

Om man ska nämna några kommande aktiviteter så får det väl bli den årligen återkommande sommarfesten under juli månad och en ny aktivitet, danskurs ”Zumba” för gammal som ung med danslust, under ledning av Malin Andersson. Mer om det när datum för aktiviteterna är fastlagda.

Under mötet beslöts att ge bidrag om 2000 kr till den hjärtstartare som ska placeras ut och förhoppningsvis bidra till överlevnad när så är påkallat. Jag kommer att skriva mer om det när den, förhoppningsvis snart, är installerad i sitt skåp på Vitå Folkets Hus.

Ett öronmärkt bidrag om 5000 kr för ett särskilt tillfälle beslöt årsmötet om, som ska gå till förskolan/fritids i Vitå. Det får dock inte användas för inköp av förbrukningsmaterial eftersom stämman anser att sådant i första hand ska bekostas av den kommunala budgeten.

Man beslöt också att styrelsen ska köpa in och låta installera en s.k. OH-kanon samt projektorduk. På så sätt kan besökande föreläsare, ungdomar som vill se något speciellt program/film el.dyl , få tillgång till denna utrustning tillsammans med en stor duk som ger bra bildkvalitet.