Än finns det hopp ?

Under dagen idag har jag på min egen hemsida skrivit ett inlägg där jag bekymrat  ifrågasatte VJS ärliga uppsåt vad gäller ”öppenhet och demokrati” inom den föreningen (se tidigare inlägg här på min hemsida).

Bakgrunden var den att en kritisk kommentar till ett inlägg av Roger Lööv (den 28/11) som jag lämnat  den 2/12 och som publicerats på deras hemsida , plötsligt tagits bort.  Andra icke-kritiska kommentarer på samma inlägg av RL, från diverse sagofigurer, fanns kvar.

Nu, sent ikväll, har jag uppmärksammats att på VJS hemsida har någon (förmodligen en av de andra administratörerna för VJS hemsida) lagt tillbaks min kommentar. Det är naturligtvis det rätta att göra, men reser samtidigt frågor.  Varför togs den överhuvudtaget bort?  Det har faktiskt hänt mig vid åtminstone ett tidigare tillfälle på VJS hemsida, men då togs inte bara min utan alla kommentarer till ett inlägg på VJS-hemsida bort.

Det skulle i sken av det som hänt vara upplysande att få veta vem/vilka som administrerar VJS hemsida – som ett första exempel på den deklarerade öppenhet som sägs råda inom denna förening.

/LN