Byautvecklingsgruppen i Vitå

Som ni vet så får vi varje år i brevlådan en broschyr med aktiviteter som kommer att tima under året i hela Vitådalen. Den är resultatet av många människors arbete och intresse. Nu börjar det bli dags att samla ihop material för årets broschyr. Mottagare av informationen är antingen din förenings respresentant i Byautvecklingsgruppen eller Mats Widgren som koordinerar och gör layout mm för den färdiga broschyrens tryckning.

Till mötet den 15 mars 2012 kl.19.00 i Vitå Folkets Hus kallar vi föreningsrepresentanter för nedanstående föreningar.

FolketsHusföreningen, Bollklubben, Bagarstugeföreningen, Missionsförsamlingen, Skoterföreningen, SMU, PRO, LRF, Vitåfröna, Bygdegårdsföreningen, Byaålderman, Styrelsen Vitådalen samt Viltvårdsområdet.

(Eftersom det såvitt jag vet inte finns något Länsstyrelsebeslut om avskaffandet kvarstår Vitå VVO tills vidare som repr för jaktintressena. Om beslut fattas om nedläggning av VVO innan broschyren går till tryckning kommer begäran att skickas om aktivitetsinfo till Vitå Jaktvårdsförening samt Vitå Jaktsällskap).

Alltså, du ska bara gå på mötet den 15 mars om du är representant för någon av ovanstående föreningar. Om du har info om aktivitet etc meddela detta till din föreningsrepresentant.