Om att lägga ner möda på att besvara alla Mirandas inlägg.

 

Miranda,
Jag läste din senaste ”kommentar” på mina epos och åsikter i den förhoppningsvis avklingande jaktkonflikten. Du verkar ha ett mycket stort behov att uttrycka dig i form av påhopp på mig där du nyttjar tekniken att rycka ut enstaka ord ur sitt sammanhang och använda detta för att kasta skit/sparka på mig och de tankar och åsikter jag uttrycker. Jag ska därför, som ett undantag, både namnge dig och bemöta ditt senaste inlägg i sin helhet, mening för mening – sedan får det vara slut med kommentarer för min del på din skrivklåda.

Har bifogat mina kommentarer till respektive del av ditt inlägg. Dina meningar är angivna i fet skrift.

Så här skriver du;

Vill gärna påpeka att det inte hjälper att läsa den korta beskrivningen om dig via din blogg. Den säger ingenting OM dig, bara vad du har för utbildning. En människa ÄR inte det hon/han är utbildad till, så vem du är är fortfarande ett mysterium för en del.

-Jag anger en hel om både mina intressen och min familjesituation inte bara min utbildning – retar det dig att jag är Filosofie Doktor? Jag ser inget allmänintresse att lägga ut ett komplett CV – jag söker inte jobb utan kommenterar saker och skeenden utifrån mina tankar. Läs även de andra ”epos” jag skrivit och som handlar om annat än jaktkonflikten, så förstår du vad jag menar.

Och någon Fantomen är du inte, han är en hjälpsam empatisk människa som sparakar uppåt medan du har fullt sjå att sparka neråt, hela tiden…

-Om det är din sammanfattande syn på mig som person så speglar det på ett övertygande sätt din okunskap om mig. Men du verkar själv ha fullt upp med att sparka – verbalt – åt alla håll på en/mig, som inte delar din syn i sakfrågor. Till skillnad från dig har jag använt tid till att ta reda på de faktiska omständigheterna i olika sakfrågor. Att det finns de som uppfattar detta som en spark får stå för dem.

Får man rätta till ett fel kanske; du säger att du skriver epos och kåseri, jag hade förväntat mig att du visste vad dessa ord betyder. Det är i alla fall inte vad du sysslar med, långt ifrån!

-Tänk att det får du inte göra, det är tack och lov inte du som avgör betydelsen av orden. Om du läste lite mer litteratur så skulle du inte yttra dig på det sättet.

Slutord; det känns fegt att först inbjuda till kommentarer men sen avfärda de flesta (…för en avvikande åsikt eller?) med orden att man ska skaffa sig en egen blogg. Och du svarar inte alls på det man frågar om…
//Miranda

-SLUTORD från mig: Jag svarar visst på saklig kritik eller sakligt betingade åsikter som framförs av såväl dig som andra, vilket jag även gjort och kommer framledes att fortsätta med. Men, som jag också skriver i min blogg så är det just det – min blogg, där jag uttrycker mina tankar och synpunkter. Det är inget diskussionsforum där kommentarslistan tenderar att bli hur lång som helst. Det finns såna diskussionsfora där du kan få skriva av dig – om du känner skrivklåda. Jag kommer i alla händelser inte fortsätta min diskussion med dig.

Lev väl,
/Lars