Svenska sjukan

I Shakespeare’s Hamlet konstaterar Marcellus att ”något är ruttet i konungariket Danmark”. Jag tänkte ta det som utgångspunkt för att studera lite av allt det ruttna som finns i konungariket Sverige.

För någon vecka sedan hörde vi att de två ukrainska mördarna som slagit ihjäl en gamling  i Markaryd och som av Tingsrätten dömdes till långa fängelsestraff och efterföljande utvisning, av Hovrätten friats eftersom de skyllde på varandra och därmed skulle försättas på fri fot. Så nu väntar vi bara på att de, som lök på laxen, även ska få ett skadestånd för att de suttit häktade.

I Kiruna tog sig tre personer, en far och hans två söner, sig före att medelst 99 hugg med knivar ”försvara” sig och högg helt sonika, inför ett flertal passagerare på en buss, ner en annan person. Denne sades ha haft en affär med frun till förövaren och familjens ”heder” krävde upprättelse. När det sedan kom till domstolen nu i dagarna så hade, vägledd av den kvinnliga advokaten, dessa motiv ersatts med att de var så himla rädda för den mördade, detta eftersom (numera) så anses ett s.k. ”Hedersmotiv” som försvårande.

Jag blir inte förvånad om 15-åringen som tagit på sig hela skulden blir den ende som döms (förmodligen till skyddstillsyn eftersom han är underårig ) trots sin vana att hantera kniven, fadern och den äldre brodern frias och sedan på inrådan av advokaten kräver de friade parterna skadestånd av staten, något de förmodligen också kommer att beviljas. För trots att det fanns ögonvittnen som enligt uppgift sett hur alla tre högg in på offret, som de schakaler de är, så kommer en svensk lagstiftning i slutänden visa sig se mer till att understödja förövarna än brottsoffret – i så fall ett i en lång rad av liknande brottsutfall.

I ett annat fall, med två manliga torterare som överföll, förnedrade två andra ungdomar å det grövsta och även våldtog ett av offren på en kyrkogård, så ligger mina förväntningar på en rättvis dom tämligen lågt. 

Vad har då dessa relaterade grova brott för gemensam nämnare? Jo, de begicks alla av människor som kommit till vårt land under uppgiven avsikt att arbeta (ukrainarna) eller sökt asyl för hemskheter de sagt sig upplevt i sina hemländer.

Samtidigt så begår de de värsta hemskheter här i ett fredligt land som gett dem skydd, klätt och fött dem samt betalar för deras mat och mobiltelefoner.

Som utanför stående har jag svårt att se och komma fram till någon annan slutsats/dom än att de alla, vid grova brott utförda av asylsökande, människor med uppehållstillstånd liksom även  nyblivna svenska medborgare,  ska dömas till långa fängelsestraff, som ska avtjänas i deras respektive hemländer och sedan ska de utan undantag förbjudas för all framtid att komma in i vårt land igen och deras asylrätt i Sverige för all framtid upphävd. Sverige har nog med inrikes födda kriminella utan att behöva bli avstjälpningsplats för all världens galningar och tummelplats för medeltida virrläror och sedvanor.

På så sätt slipper vi bygga nya stora fängelser respektive nya ”behandlingshem” (utbildningsanstalter för vidareutbildning av brottslingar) och vi ger i många fall postumt deras brottsoffer någon sorts upprättelse även om vi aldrig kan ge dem livet åter eller de kanske måste använda resten av sina liv för att rehabiliteras  tillbaks till en normal och trygg tillvaro.

Som det nu är premierar svensk lagstiftning de allra värsta predatorernas behov och struntar fullständigt i deras offer – fy fan!

Och, det som är ännu värre är att alla de skötsamma invandrarna, de som bara vill leva och bo här, göra rätt för sig och bli en vanlig ”Svenne”, de drabbas oförskyllt av de brottslingar som i mammons eller religionens namn på ett hänsynslöst sätt tagit städer/stadsdelar i gisslan för sin terror, utnyttjar vår polisiära, juridiska och allmänna flathet till att bryta ner och solka ner det som generationer av svenskar byggt upp till att bli en bra och trygg tillvaro för alla.

Så min uppmaning till alla politiker, jurister och vanliga medborgare är att sluta se försonligt på att/hur kriminella element topprider våra samhällen,  se istället till att ni använder samhällets fulla kraft till att likt en kirurg avlägsna dessa samhällets tumörer från den övriga samhällskroppen innan hela samhället tagit obotlig skada.

En reaktion på ”Svenska sjukan”

Kommentarer är stängda.